Milí milovníci Austrálie,

pomaly, ale isto sa blíži termín tohtoročného Expo Australia 2017 – Stretnutie s Austráliou. Okrem nových škôl, migračných noviniek, informáciach o vízach alebo napríklad cestovaní sa môžete tešiť na 10 zástupcov jazykových a odborných škôl, ktorí vám prídu predstaviť austrálske školy, ktoré zastupujú. Na čo sa však môžete tešiť eše viac je súťaž, ktorá bude prebiehať celý týždeň na všetkých našich “austrálskych dňoch” Expo Australia. Žrebovanie výhercov prebehne v Prahe v sobotou 29. 4. 2017 o 17:00 hodine. Súťažiť budeme o dva študijné pobyty v hodnote niekoľkých tisíc EUR!

O čo budeme súťažiť:

 

Čím tieto školy vynikajú?


Barton English College

Jazyková škola nachádzajúca sa v centre Sydney ponúka všetko, čo môže potenciálne študent požadovať. Nájdete ju neďaleko hlavných vlakových staníc, má pestrú ponuku kurzov, takže okrem klasickej angličtiny môžete študovať IELTS, prípravu na Cambridge skúšku alebo akademickú angličtinu. Veľmi zaujímavým a ojedinelým kurzom je kurz pracovnej angličtiny, ktorý pomáha študentom získať strategické schopnosti v obchodných a odborných pracovných kontextoch. Všetky kurzy je možné študovať ráno (rozvrh 4 dni v týždni) alebo večer (rozvrh 5 dní v týždni), takže flexibilita je zaručená. Čo viac si môžete priať?

George Brown College

George Brown College (GBC) je inovatívna vzdelávacia organizácia s pevným zameraním na budúce profesie svojich študentov v oblasti manažmentu, marketingu alebo ľudských zdrojov. Ako Študenti GBC si môžete byť istí, že to, čo sa naučíte, a ako sa to naučíte, dosahuje prísnych národných štandardov a spĺňa všetky legislatívne požiadavky. Kvalitného vzdelania sa vám bude dostávať v príjemných študijných priestoroch so všetkým potrebným vybavením. Školu nájdete v srdci Sydney a dostanete sa do nej rýchlo z vlakovej stanice Town Hall.


Dôležité!!!

Čo urobiť pre zaradenie do súťaže?

Musíš sa OSOBNE dostaviť na jednu za našich Expo Australia prednášok a zaregistrovať sa do súťaže. Je to jednoduché!

PODMIENKY SÚŤAŽE:

Súťaže sa môže zúčastniť každý, kto sa osobne dostaví na jednu z našich akcií “Expo Australia”. Nie je možné vyplniť formulár za inú tretiu osobu, korá sa veľtrhu Expo Australia neúčastní. Súčasťou výhry je len samotný jazykový alebo odborný kurz. Súčasťou výhry nie sú ostatné náklady ako je letenka, poplatok za víza, či iné náklady spojené s pobytom v Austrálii (Odhad týchto nákladov predstavuje cca 2000 EUR. Celková čiastka potom závisí na dĺžke pobytu). Podmienkou účasti v súťaži o štúdium na škole je dosiahnutie veku 18 rokov, možnosť študovať v Austrálii po dobu min. 12 týždňov v prípade jazykovej / 6 mesiacov v prípade odbornej školy a získanie platného víza. Výherca musí nastúpiť na školu v období máj – december 2017. Ani jazykový, ani odborný kurz nie je prenosný na inú osobu. Potrebné vízum Vám zabezpečí zadarmo agentúra AustraOnline. Na ostatné náklady si môžete v priebehu štúdia ľahko zarobiť, pretože ku študentskému vízu dostane výherca automaticky aj pracovné povolenie.