Pozývame vás na veľtrh štúdia, práce a cestovania v Austrálii s názvom Expo Australia 2016. Veľtrh zaujme predovšetkým záujemcov o štúdium, prácu a cestovanie po tak exotickej krajine, akou je Austrália. Veľtrh sa koná v Bratislave, Prahe, Brne a Plzni. Vstup na veľtrh je ZADARMO!
 
Veríme, že tohtoročný veľtrh bude ešte lepší ako predchádzajúcich 12 ročníkov. Sme totiž toho názoru, že nič nemôže nahradiť osobnú účasť samotných zástupcov škôl  a našich bývalých študentov. Preto sme zariadili, že veľtrhu sa spolu s vami zúčastňujú reprezentanti škôl z ďalekej Austrálie, ktorí najlepšie vedia čo vám môžu ponúknuť. Príďte sa porozprávať priamo s nimi a zároveň nasať túto nezabudnuteľnú atmosféru. My budeme pripravení odpovedať na akúkoľvek vašu otázku. Hoci sa nám v priebehu pár hodín asi nepodarí plne nahradiť samotnú skúsenosť s pobytom v Austrálii, veríme, že vám spolu s našimi austrálskymi partnermi a kolegami zo sydneyskej kancelárie AustraliaOnline odovzdáme čo najviac potrebných informácií. Účasť na veľtrhu už prisľúbilo 10 reprezentantov partnerských škôl a ďalší svoju účasť zvažujú.
 
Počas veľtrhu Expo Australia 2016 sa všetkým návštevníkom predstaví vyše 40 jazykových a odborných škôl z celej Austrálie, niektoré z nich budú reprezentované zástupcom školy či priamo jej pracovníkom. Účasť na veľtrhu prisľúbilo viac ako 10 reprezentantov partnerských škôl. Súčasne s prezentáciami o školách prebiehajú prednášky o študentských, turistických, business vízach a o možnostiach emigrácie alebo práce v Austrálii. Na veľtrhu je možné získať kupóny oprávňujúce k zápisu na školy bez platenia zápisného – môžete tak ušetriť až 150 EUR!
 
Keďže chceme urobiť tento ročník skutočne výnimočný, necháme dvoch z návštevníkov vyhrať štúdium v Austrálii v hodnote niekoľkých stoviek eur. Budeme súťažiť o 12-týždňový jazykový a o 6-mesačný odborný kurz. Budeme radi, keď si nenecháte náš veľtrh ujsť!
 
KEDY A KDE SA VEĽTRH KONÁ:
 
BRATISLAVA – Ekonomická  univerzita, Dolnozemská cesta 1
Streda – 13. apríla 2016 od 14:00 do 18:00 hod
 
PLZEŇ – Hotel Central, Náměstí republiky 33
Pondelok – 11. apríla 2016 od 15:00 do 18:00 hod
 
BRNO – Hotel International, Husova 16
Utorok – 12. apríla 2016 od 14:00 do 18:00 hod
 
PRAHA – Hotel Jalta, Václavské náměstí 45
Piatok – 15. apríla 2016 od 12:00 do 18:00 hod
Sobota – 16. apríla 2016 od 12:00 do 18:00 hod
 
 
Viac o programe nájdete tu: www.australiaonline.sk/sk/expo-australia
 
 
PREČO SI NENECHAŤ VEĽTRH UJSŤ?
 
• Získate nový katalóg AustraliaOnline na rok 2016-2017
• Prebehne súťaž o 12-týždňový jazykový kurz a 6-mesačné štúdium na odbornej škole
• Získate prehľad o všetkých programoch škôl a môžete tak porovnať ich kvalitu a cenu
• Dozviete sa ako získať prácu v Austrálii, odovzdáme reálne tipy
• Získate kupón, ktorý vás oprávňuje k zápisu na školu oslobodenom o zápisné (zápisné sa na väčšine austrálskych škôl pohybuje od 200 do 450 AUD)
• Vaše otázky vám zodpovedia priamo zástupcovia AustraliaOnline v Sydney, ktorí na veľtrh priletia z Austrálie
• Môžete si pohovoriť so zástupcami či dokonca priamo majiteľmi škôl, ktorí ich na veľtrhu reprezentujú
• Prítomní budú aj bývalí študenti, ktorí budú rozprávať o svojich zážitkoch a skúsenostiach z Austrálie
 
Austrália. Pre našinca bezpochyby synonymum esencie diaľok a cestovateľsky vzrušujúceho snívania, navyše obohateného možnosťou byť obklopený atraktívnym cudzojazyčným prostredím. Opustením ohraného poľa každodenných všednosťí sa vám prevráti svet hore nohami a vy tak máte možnosť uvidieť vlastný život v trochu iných súvislostiach. Či už ste po škole alebo máte už len jednoducho plné zuby svojho šéfa, ide o skvelú voľbu ako si prehĺbiť lingvistické schopnosti a nasať do pľúc omamnú vôňu šíreho sveta.
 
PREČO ŠTUDOVAŤ V AUSTRÁLII?
 
Túžba vidieť exotickú Austráliu, zdokonaliť sa v angličtine, zarobiť si a nepochybne zažiť veľa zábavy a dobrodružstva už nie je v dnešnej dobe nereálna. Svedčí o tom fakt, že Austráliu navštívi ročne takmer 200 tisíc študentov z viac ako 80 krajín sveta. Len z Čiech a zo Slovenska sa vydá na južnú pologuľu každý rok 1500 študentov. Veľká časť z nich si svoj pobyt po ukončení školy predĺži a niektorí dokonca získajú v Austrálii trvalý pobyt.